fbpx

Careers

We´re hiring to our Stockholm office (text in Swedish)

Working at Customersonly means working in a fast moving company that challenge an industry. We want to work with the best. Do you have what it takes? Let us know.

Om Customersonly

Vi bygger Nordens största reklambyrå – helt utan egna konsulter. Det här är en unik chans att vara med och utmana en hel bransch. Det bästa av allt är att vi gör alla till vinnare: marknadschefen, byrån och frilansaren. Vi har starka ägare, förväntar oss en kraftig tillväxt och söker ett flertal nya tjänster. Sök redan idag.

Client Manager

Vi söker en kundansvarig som ska arbeta mot Sveriges 1000 största marknadsavdelningar. Vi agerar mellanhand mellan företag som behöver kommunikationstjänster och konsultföretagen som erbjuder dem. Vi är avtalspart till båda och sköter all administration kring uppdraget mot en avgift som är transparent. Med ett driv och en strukturerad affärsutveckling är det ditt uppdrag att ta företaget vidare och hitta nya kunder.

I denna säljroll är utgångspunkten att skapa relationer och affärer med marknadschefer som ansvarar för stora varumärken. Du blir vår spjutspets som får oss att hitta till nya kunder samtidigt som du vårdar dina befintliga kunder. Vi söker primärt någon i Stockholmsområdet.


Vi erbjuder:

Hos oss har alla möjligheten att växa och vi vill därför att du är med oss på lång sikt. Vi har en spännande tillväxtresa framför oss. Du kommer in när vi går in i en ny fas och växlar upp. Vi har extremt höga målsättningar.

Vi söker dig som har:
– Dokumenterad erfarenhet av att sälja till marknadsavdelningar.

– Du arbetar troligtvis som säljande projektledare på reklambyrå eller som tekniksäljare till stora marknadsavdelningar.

– Personliga egenskaper som öppen, självgående, ansvarstagande, lyhörd och ha viljan att träffa nya företag.

Om tjänsten:

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Fast lön plus provision. Placering i Stockholm.

Vi söker fler längre fram

Om du tycker att tjänsten låter spännande så ser vi fram emot att träffa dig. Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev och ditt CV via LinkedIn. Vi tar löpande kontakt med personer som verkar passa i rollen. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Coming soon …

Coming soon …

Välkommen med din intresseanmälan!

Hittar du inte något som passar dig?
Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare.
Mejla oss din spontanansökan så kontaktar vi dig om en relevant tjänst skulle dyka upp.
Observera att detta gäller Customersonly AB – inte vår konsultförmedling inom marknadsföring.