fbpx

Konsulter på bänken? Öka din byråbeläggning med oss

ÖKA DIN BELÄGGNING OCH LÖNSAMHET

Och låt oss ta hand om din försäljning och administration

Att driva eller äga en byrå är svårt. Kunderna efterfrågar tjänster som du inte erbjuder och det blir allt svårare att få nya kunder.
Vi måste tänka om hur en byrå ska jobba.
Dagens marknadsföring bygger på uppkopplade konsumenter och varumärken. Vår affärsmodell möjliggör samarbeten som låter din byrå specialisera sig och fokusera på just era unika kompetenser.

FYRA FANTASTISKA SKÄL ATT REGISTRERA SIG HOS CUSTOMERSONLY

ANVÄND BYRÅNS KOMPETENS

Att vara en del av Customersonly eliminerar ett av de största hindren för lönsamhet: kategori-exklusivitet. Istället för att arbeta med enbart en kund i varje kategori, vill vi riva de hinder som gör det möjligt för dig att använda din gedigna branschkunskap med nya kunder.

FOKUSERA PÅ RÄTT SAKER

Kunderna efterfrågar tjänster som du inte kan erbjuda. Men att vara en del av ett cross-agency team innebär att du kan samarbeta med andra specialister och leverera resultat genom att fokusera på det du gör bäst. Specialiseringen hjälper din byrå attrahera de kunder du vill ha.

SLUTA PITCHA GRATIS

Vi är av den bestämda uppfattningen att byråer ska sluta pitcha gratis. Vi fungerar som din försäljningskanal och har också som ambition att sluta avtal åt dig utan att du ska behöva pitcha. Vår plattform hjälper dig också att arbeta smartare – så kan du fokusera på det du älskar.

SMARTARE ARBETSFLÖDEN

Som kund till oss får du tillgång till en verktygslåda som radikalt förbättrar din marknadsföring. Genom våra verktyg ökar du mätbarheten i kommunikationen. Bra för byrån, utmärkt för kunden. Genom bättre samordning och samarbete förbättras också effektiviteten i ditt team.

Skapa ett konto
helt gratis

STEG FÖR STEG – SÅ FUNKAR DET

Börja med att registrera dig. Bekräfta i din e-post och sedan är det bara att köra. Som inloggad ser du din dashboard. Här kommer det så småningom att finnas en sammanfattning av dina favorituppdrag samt dina ansökningar och de uppdrag som du för närvarande arbetar med.

Om du vill att de anställda i din byrå ska anmäla sig till Customersonly, är det i enlighet med GDPR viktigt att de själva registrerar sig och lägger till sina profiler på Customersonly. För att du som representant för byrån ska kunna lägga till en profil för enskilda konsulter, behöver du ett skriftligt samtycke och även skicka detta till oss före registreringen. Dina konsulter är inte synliga för någon annan än vår personal. Innan vi skickar några konsultprofiler till en kund, kommer du och din konsult också att ge ert samtycke.

Konsulten börjar med att fylla i sina grunduppgifter och, om tillämpligt, adderar länkar till sina sociala medier samt till sin LinkedIn-profil. Nästa steg blir att fylla i konsultprofilen samt skrivea ett personligt brev följt av en sammanfattande lista över utbildning, erfarenhet och färdigheter. Det går också att ladda upp en portfolio och lägga till priser eller utmärkelser.

När du är ansluten till oss får du din egen Consultant agent – vår plattform blir din egen personliga säljavdelning. Genom ett AI-baserat verktyg matchar vi din erfarenhet och kompetens med de uppdrag som kunder har publicerat. Utifrån på det publicerade uppdraget, kommer kunden att få förslag på konsulter från oss.  Innan vi skickar din profil till kunden ger du ditt samtycke.

Baserat på det publicerade uppdraget, kommer kunden att få ett förslag på en konsult eller ett team av konsulter. Om du får komma på en anställningsintervju, kommer vanligtvis din konsultagent att närvara.  Om kunden är nöjd med förslaget kommer du att få en bekräftelse.

Baserat på det publicerade uppdraget, kommer kunden att få ett förslag på en konsult eller ett team av konsulter. Om du får komma på en anställningsintervju, kommer vanligtvis din konsultagent att närvara.  Om kunden är nöjd med förslaget kommer du att få en bekräftelse.

Som konsult knuten till Customersonly, kommer du att få tillgång till din egen Consultant agency. Under projektets gång kommer vi genom performance management att utvärdera ditt arbete samt ge feedback och återkoppling.

Vi sköter faktureringen och du kan hålla koll på uppdraget via din Dashboard. Vi tar ut en provision på värdet av avtalet som är transparent för alla parter.

Efter avslutat uppdrag kommer du och din kund att utvärdera arbetet. Utvärderingen används av dig och din kund för att ytterligare optimera och utveckla ert samarbete.

AVGIFTER OCH NIVÅER – BYRÅ

AGENCY AGREEMENT

Allt det här ingår helt utan kostnad:

Gratis konto

Obegränsat antal konsultprofiler

Byrå-tagg

Integritetsskydd – inga synliga konsultprofiler

Integritetsskydd – enskild medgivande

Gratis konton för konsulter

Gratis att söka efter uppdrag

PRO ACCOUNT

Baserat på uppdragets värde, tar vi ut en provision som är transparent för alla parter. Det här ingår:

Consultant Agent

Avtal – digital signering

Faktura-administration

Tidrapportering

ADDITIONAL SERVICES

Våra högkvalitativa tilläggstjänster. Hör av dig för specifikation och priser:

Performance Management

Project Management

Dashboard

Cross Agency Management