fbpx

Därför ska din byrå vara en del av Customersonly – 10 skäl

Registrera din byrå på Customersonly idag – och få mer tid till att göra det ni gör bäst.

Fokusera på det ni gör bäst: Därför ska din byrå vara en del av Customersonly – 10 smarta skäl

Driver du eller jobbar på en byrå som jobbar på något sätt med kommunikation? Inom exempelvis traditionell reklam, content marketing, webbutveckling eller seo? Då lägger du med största sannolikhet en stor del av din tid på att sälja, pitcha och administrera. Samtidigt som du gärna skulle vilja öka byråns beläggning.

Dagens digitala marknadsföring är komplex och förändras snabbt. Det är svårt för en marknadsavdelning att leverera med egna resurser. Samtidigt är det också svårt för stora byråer att konkurrera med små snabbfotade, agila expertteam.

Framtidens byrå består därför av ”Cross Agency Teams”, det vill säga team från flera byråer, utrustade med rätt verktyg som realiserar kundens affärsmål.

När marknadsföringen blir mer fragmentiserad, leder digitaliseringen till en allt högre grad av specialisering. På Customersonly kan vi hjälpa dig att få flera och större konton som byrå eller för enskilda medarbetare. Vårt ekosystem hjälper också din byrå att öka sin beläggning och lönsamhet genom minskade kostnader inom försäljning och administration.

Läs mer Därför ska frilansaren vara en del av Customersonly

Här är tio smarta skäl till varför du ska ta hjälp av oss:

#1. Sök uppdrag

Hos oss lägger marknadschefen ut sitt uppdrag och ni som byrå lägger upp en profil på vilka ni är och hur ert erbjudande ser ut. Vårt kraftfulla AI-verktyg matchar uppdragsgivare med leverantör för bästa resultat. Vi är avtalspart till både uppdragsgivare och konsult och sköter, mot en avgift som är helt transparent, all administration kring uppdraget.

#2. Minska säljet och lägg fokus där ni är bäst

Vi agerar mellanhand mellan företag som behöver kommunikationstjänster och konsultföretagen som erbjuder dem. Istället för att själva sälja aktivt blir ni en del av vårt nätverk och bjuds in till uppdrag som passar ert erbjudande.

#3. Håll kvar konton med breddad kompetens

När kunden efterfrågar ny kompetens – komplettera byråns team med frilansande experter. För oss är framtidens byrå ett team speciellt utrustat med rätt verktyg. Teamet är sammansatt för att lösa kundens problem oavsett om det rör sig om avancerad innehållsmarknadsföring, personifierade lojalitetsprogram eller virtuella assistenter.

#4. Effektivare pitchar – utan att jobba gratis

Vi administrerar pitchar som ni som byrå själva väljer att vara med i. Ni får en fastlagd summa för arbetet med pitchen och gör själva presentationen gentemot kund. Om ni får uppdraget tar vi hand om avtalshantering och fakturering. Ni fortsätter att samarbeta nära uppdragsgivaren.

#5. Erbjud teknik i framkant

Vi bygger Nordens största och mest kompletta databas med mer än 7 000 leverantörer av marketing tech. Här kan du utvärdera rätt teknik och hitta de konsulter som kan hjälpa dig att digitalisera och automatisera ditt arbete. Och hos oss kan teknik och experter enkelt hittas och hyras in för att lösa byråns digitala utmaningar.

#7. Tydligt ROI för kund

Med Customersonly får du tillgång till ”The Only Way” – en verktygslåda som effektiviserar marknadsföringen radikalt. Genom våra verktyg ökar mätbarheten av kommunikationsinsatserna. Bra för byrån, bra för uppdragsgivaren.

#6. Skapa tydliga resultat

Genom bättre samordning och samarbete förbättras också teamets effektivitet. Dessutom blir administrationen enklare. Tydligt för dig, tydligt för teamet, tydligt för er uppdragsgivare.

#8. Nätverksbyrå på riktigt

Eftersom framtidens byrå består av ett team med människor från flera byråer i kombination med specialiserade konsulter, breddas kompetensen i byråns erbjudande. Nätverksbyrå på riktigt, helt enkelt.

#9. Bättre beläggning

Med ett större inflöde av uppdrag liksom möjligheten att i vår plattform själva identifiera byråns erbjudande, ökar beläggningen på byrån. Grupper av medarbetare, hela team eller för den delen enskilda medarbetare kan lyftas i er profil. Ni bestämmer själva och vi ser till att matcha uppdragsgivare med leverantörer för bästa resultat.

#10. Bra för alla – och för byråns lönsamhet

Med oss ökar byrån sin beläggning och lönsamhet genom minskade kostnader inom försäljning och administration. Marknadschefen får tillgång till rätt resurser från hela marknaden. Och frilansaren får längre och större uppdrag som en del av ditt team.

Vi kallar det win-win-win. Klart du ska vara med! 

Här hittar du all information du behöver för registrera din byrå!

Låter det intressant? Vill du veta mer om hur just din byrå kan bli en del av Customersonly? Kontakta oss via formuläret, mejla eller ring enligt nedan.

Kontakta mig – jag vill veta mer!

  • Share this post