fbpx

VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDENS REKLAMBYRÅ

Få tillgång till hela Sveriges reklambransch – genom en enda kontakt

Vi är övertygade om att team och experter från flera byråer löser många av problemen med dagens marknadsföring. Med vår plattform The Only Way™ hjälper vi ledande varumärken att hitta rätt talanger, teknik och verktyg. Vi identifierar vilken marknadsföring som fungerar bäst – och matchar sedan med den bästa lösningen.
Dessutom – det bästa av allt! Vår modell gör alla till vinnare: marknadschefen som hittar rätt talanger, teknik och verktyg; byrån som ökar sin beläggning och lönsamhet; och den frilansande konsulten som får längre och mer utmanande uppdrag. Inte konstigt att vi kallar det för win-win-win!

TRE RIKTIGT BRA ANLEDNINGAR ATT VÄLJA CUSTOMERSONLY

Hitta de främsta talangerna

Hos oss hittar du ditt team av konsulter och byråer. Vi gör den perfekta matchningen och du får den den kreativa och tekniska spets du behöver för att lyckas. Dagens digitala marknadsföring är komplex och förändras snabbt, men vi ser till att du lyckas.

Alla jobbar för dig

Byråns centrerade affärsmodell begränsar dess möjlighet att ta itu med just dina utmaningar. Våra cross-agency teams uppmuntras till att gemensamt jobba med just ditt bästa för ögonen – istället för att arbeta i separata silos.

Alla jobbar smartare

Vår plattform The Only Way™ förändrar hur marknadsföraren jobbar. När de byråkratiska hindren är borta, kan teamet bättre fokusera på att göra ett riktigt bra resultat. För när människor jobbar bättre – blir också marknadsföringen bättre.

Skapa ett konto helt gratis

STEG FÖR STEG – SÅ FUNKAR DET

Börja med att registrera dig och skapa ett företagskonto. Att registrera sig är helt gratis och du förbinder dig inte till något.

Oavsett om du behöver en enda specialist eller ett helt team, publicera ett uppdrag och vi ser till att du får rätt resurser. Utvecklare eller kreatörer och allt däremellan – du hittar dem hos oss.

Vi matchar och presenterar kandidater och byråer utifrån dina behov.

Du kommer att få tre förslag som du i lugn och ro kan utvärdera hemma på kontoret med dina kollegor. Tillsammans kommer ni fram till det bästa valet för er.

Avtalet skrivs mellan Customersonly och dig, kunden/köparen samt mellan Customersonly och konsulten/byrån.

Som kund knuten till Customersonly får du till gång till din egen Client Manager.  Under projektets gång kommer vi att vara i kontakt med både dig och konsulten/byrån för att se hur allt fortskrider och om uppdraget utförs på bästa sätt.

Under hela projektet kan du följa resultatet via din dashboard. Vi hanterar all fakturering.

Efter ditt uppdrag kommer du och din konsult att utvärdera det utförda uppdraget. Den ömsesidiga utvärderingen kommer endast att användas av dig och din konsult eller byrå för att ytterligare förbättra framtida samarbeten.

AVGIFTER OCH NIVÅER – KUND

CLIENT AGREEMENT

Allt det här ingår helt utan kostnad:

Databas med svenska resurser inom marknadsföring

Ett eget konto

Obegränsat antal publicerade uppdrag

Dashboard

PRO ACCOUNT

Baserat på uppdragets värde, tar vi ut en provision som är transparent för alla parter. Det här ingår:

Client manager

AI-baserad screening

Avtal – digital signering

Faktura-administration

Tidrapportering

ADDITIONAL SERVICES

Våra högkvalitativa tilläggstjänster. Hör av dig för specifikation och priser:

Performance Management

Project Managemente

Dashboard

Cross Agency Management