fbpx

Därför ska frilansaren vara en del av Customersonly – 10 skäl

Konsultarbete och outsourcing är den moderna tidens sätt att arbeta, och varje månad ökar antalet förfrågningar från företag i behov av kommunikationstjänster.

Kombinera frihet med trygghet – Därför ska frilansaren vara en del av Customersonly – 10 skäl

Är du frilansare eller konsult? Då vet du att det ger en känsla av frihet samtidigt som du själv kan välja dina uppdrag. Dessutom kan du sitta i princip var som helst – på ett café någonstans i Sverige eller på en strand på Bali – du är ju din egen chef. Samtidigt finns hela tiden kravet att dra in nya uppdrag.

Konsultarbete och outsourcing är den moderna tidens sätt att arbeta, och varje månad ökar antalet förfrågningar från företag i behov av kommunikationstjänster. Samtidigt finns det tillfällen då det av olika anledningar kan vara skönt att vara en del av ett sammanhang. Med oss på Customersonly får du som är konsult det bästa av två världar – tryggheten som det innebär att vara anställd kombinerat med friheten i att köra eget.

Läs mer Därför ska frilansaren vara en del av Customersonly

Här är tio riktigt bra anledningar till varför du som är frilansare och konsult ska vara en del av vårt nätverk.

#1. Rätt uppdrag

Vi arbetar med Sveriges största marknadsavdelningar. Därför kan vi erbjuda uppdrag för kreatörer, projekt- och produktionsledare, analytiker, marketing tech-experter – och många fler. Hos oss får du friheten att jobba med stora och utmanande uppdrag.

#2. Bra för dig – och för andra

Här hittar du uppdragen som är rätt för just dig. Hos oss matchas konsult med uppdragsgivare för att få till det optimala samarbetet. Då blir det bäst för alla.

#3. Enklare administration

Vi hanterar administrationen av dina uppdrag. Du sparar massor av tid och får bättre betalningsvillkor. Vi har ett fullständigt ekosystem av digitala verktyg för analys, projektplanering, samarbete och fakturering.

#4. Få betalt i tid

All administration går via oss, både du och uppdragsgivaren är våra kunder. Vi lägger på en administrativ avgift som är helt transparent och till en låg kostnad ser vi till att du får betalt för ditt uppdrag snabbare.

#5. Trygga och schyssta villkor

Hos oss kan du köra enskild firma eller AB. Båda går precis lika bra. Vi bryr oss inte heller om hur liten eller stor din verksamhet är. Det viktigaste är du och din kompetens. Självklart ingår också den ekonomiska trygghet du skulle omfattas av som anställd, såsom pension och semesterersättning.

#6. Stora och roliga uppdrag

Hur duktig du än är – som frilansare och enskild konsult är det svårt att få de riktigt stora uppdragen. Eftersom vi matchar rätt uppdrag med rätt team är det du och din kompetens som avgör. Och ett team kan se ut på många olika sätt. Kanske består det av flera enskilda konsulter, kanske av konsulter och byrå i skön förening – uppdrag och kompetens styr sammansättningen.

#7. Jobba i nätverk och få arbetskompisar

När du får ett uppdrag via oss på Customersonly, får du per automatik också tillgång till ett stort nätverk. Dels lär du känna och får arbetskompisar – andra frilansare förstås, men också anställda på olika byråer som du kanske inte skulle jobba med annars.

#8. Vässa kompetensen

Stora, roliga uppdrag och nya kollegor – visst låter det bra? Och som med alla nya utmaningar är det förstås ett gyllene tillfälle för dig som frilansare och konsult att vässa din kompetens. Som en del av Customersonlys nätverk kommer du att bli inbjuden till utbildningar, seminarier, föreläsningar och events – allt för att du ska växa i din yrkesutövning.

#9. Markservice och stöd

Säga vad man vill, men att vara anställd ger också ett gäng fördelar. Administration och fakturering till exempel. Vissa tycker det är fantastiskt, men vi är också många som hellre pysslar med annat. Med Customersonly slipper du förhandla och avtala med kund – det fixar vi. Dessutom ser vi till att du får betalt i tid. Du slipper också lägga en massa tid på att sälja dig själv och dina tjänster. Istället kan du lägga din tid på att göra ditt jobb – det vill säga just det som du är bäst på.

#10. Bra för andra – och för dig

Marknadschefen får tillgång till rätt resurser från hela marknaden. Byrån ökar sin beläggning och lönsamhet genom minskade kostnader inom försäljning och administration. Och du som frilansare får längre och större uppdrag med stora kunder – samtidigt som vi förenklar din administration.

Vi kallar det win-win-win. Klart du ska vara med!

Här kan du läsa allt om hur du registrerar dig som konsult!

Låter det intressant? Vill du veta mer om hur just du kan bli en del av Customersonly? Kontakta oss via formuläret, mejla eller ring enligt nedan.

Kontakta mig – jag vill veta mer!

  • Share this post