fbpx

Vi tycker frilansande ska vara det bästa sättet att jobba

FÅ LÄNGRE OCH STÖRRE UPPDRAG

Att registrera sig är snabbt, enkelt – och helt gratis

Att vara frilans kan uppfattas som ett coolt sätt att arbeta (du är trots allt din egen boss), men nackdelarna är flera. Även för den etablerade frilansaren finns alltid kravet att ständigt arbeta tillräckligt många debiterbara timmar.
Vi vill att frilansande ska vara ett eftertraktat sätt att arbeta. Därför bygger vi en högkvalitativ marknadsplats för konsulter – där normen är att betala bra för ett bra utfört arbete. Vi vill skapa en trygg och blomstrande frilansmarknad.

FYRA FANTASTISKA SKÄL ATT REGISTRERA SIG HOS CUSTOMERSONLY

STORA PROJEKT

När du är ansluten till Customersonly får du möjligheten att jobba med stora och utmanande varumärken och projekt, vilket i sin tur kan ge din karriär en skjuts. Vi erbjuder uppdrag för kreatörer, projektledare, analytiker, utvecklare – och många fler.

ÖKAD BELÄGGNING

Med större och längre uppdrag ökar du ditt antal debiterbara timmar. Våra konsultagenter hjälper också till att minimera tiden mellan dina uppdrag. Och eftersom vi matchar rätt jobb med rätt person är det enbart du och din kompetens som räknas.

SMARTA ARBETSSÄTT

Vår plattform TheOnlyWay™ förändrar arbetssättet för frilansare. Vi digitaliserar dina arbetsflöden som exempelvis fakturering, projektledning, tidrapportering och performance management – och låter dig fokusera på det du älskar.

GÖR DET DU ÄLSKAR

Du behöver inte förhandla och skriva avtal med kunden – det tar vi hand om. Och vi gör din försäljning åt dig. Så istället för att lägga tid på att sälja in dig själv och pitcha idéer, kan du använda tiden till att göra ditt riktiga jobb.

Skapa ett konto
helt gratis

STEG FÖR STEG – SÅ HÄR FUNKAR DET

Börja med att registrera ditt konto helt gratis. Bekräfta via din e-post och sedan det är bara att köra. När du är inloggad hittar du din dashboard. Här hamnar dina favorituppdrag och dina ansökningar.

I kolumnen till vänster finns några flikar. Börja med att fylla i din profil och, om relevant, lägg in länkar till dina sociala medier samt till din LinkedIn-profil. Nästa steg blir att fylla i din konsultprofil där du skriver ett personligt brev följt av en lista som sammanfattar din utbildning, din erfarenhet och dina färdigheter. Du kan också ladda upp din portfolio och lägga till priser och utmärkelser.

När du är ansluten till oss får du din egen Consultant agent – vår plattform blir din egen personliga säljavdelning. Genom ett AI-baserat verktyg matchar vi din erfarenhet och kompetens med de uppdrag som kunder har publicerat. Utifrån på det publicerade uppdraget, kommer kunden att få förslag på konsulter från oss.  Innan vi skickar din profil till kunden ger du ditt medgivande.

Om du blir kontaktad för en intervju, så kommer vanligtvis din Consultant agent att vara med på mötet. Om kunden är nöjd med erbjudandet kommer du att få en bekräftelse.

Om båda parter är överens, undertecknar du och kunden var sitt avtal med Customersonly. I kontraktet specificerar vi tidsperiod, omfattning och uppgifterna i projektet. I stället för att fakturera oss fyller du i en tidrapport med dina debiterbara timmar. Vi i vår tur fakturerar kunden.

Som konsult knuten till Customersonly, kommer du att få tillgång till din egen Consultant agency. Under projektets gång kommer vi genom performance management att utvärdera ditt arbete samt ge feedback och återkoppling.

Vi sköter faktureringen och du kan hålla koll på uppdraget via din Dashboard. Vi tar ut en provision på värdet av avtalet som är transparent för alla parter.

Vi sköter faktureringen och du kan hålla koll på uppdraget via din Dashboard. Vi tar ut en provision på värdet av avtalet som är transparent för alla parter.

AVGIFTER OCH NIVÅER – KONSULT

FREE ACCOUNT

Allt det här ingår – helt utan kostnad:

Ett eget konto

Digital konsultprofil

Obegränsat antal ansökningar

Gratis sökning av uppdrag

Integritetsskydd – dold profil

Integritetsskydd – individuellt medgivande

PRO ACCOUNT

Baserat på uppdragets värde, tar vi ut en provision som är transparent för alla parter. Du får:

Consultant Agent

Digital signering av avtal

Faktura-administration

Tidrapportering

ADDITIONAL SERVICES

Våra högkvalitativa tilläggstjänster. Hör av dig för specifikation och priser:

Performance Management

Project Management

Dashboard

Cross Agency Management