fbpx

Tekniken är inte det svåra – det är att hitta rätt människor

Idag finns det 7000 applikationer inom MarTech. Att välja rätt lösningar, att förstå AI, datakvalitet, integritetsfrågor och liknande, är naturligtvis extremt viktigt. Men om du inte har en förare är det meningslöst att köpa en formel1-bil.

 

Enligt en undersökning gjord av amerikanska rekryteringsbolaget Hays, säger 79 procent av de tillfrågade marknadsförarna att digital transformation är både det primära och sekundära målet för deras organisation. 55 procent säger även att de tror att det kommer bidra till ett större mänskligt värde i organisationen i framtiden.

Trots det, menar 40 procent av de tillfrågade att de saknar kunskaper för att få ut det mesta möjliga när det kommer till Marketing Automation. 53 procent hävdar också att okunskap hos den befintliga personalen är den största barriären för att implementera automatiseringsverktyg. 

Idag går en fjärdedel av marknadsföringsbudgeten hos stora bolag enbart till teknik. Det är därför en otroligt kostsam affär att inte kunna dra den fulla nyttan av marketing automation – men så behöver det inte vara.

 

Rätt person på rätt plats

I dagens digitala landskap är det inte konstigt att man känner sig vilse. Tusentals mjukvaror finns tillgängliga på marknaden, där många dessutom fyller liknande funktioner. Att veta vad och hur du ska välja dina nästa MarTech-verktyg kan kännas som en enorm utmaning. Det är därför helt avgörande att du är omger dig med rätt personer, som gör att ni kan dra den fulla nyttan av den idag så viktiga marknadsföringsteknologin.

I takt med den snabba teknikutvecklingen har den moderna marknadsföringen kommit till att bli extremt komplex – något som kräver en lika komplex och flexibel organisation. Traditionella byråer besitter ofta inte den kunskap som idag krävs för att analysera data och använda den på ett korrekt sätt. Det är därför dags att göra en förändring när det kommer till hur ni idag jobbar, och införa en ny byråmodell – ett cross-agency-team.

Med hjälp av ett så kallat cross-agency-team, har du möjlighet att plocka in specialister med expertkompetens som komplement till din befintliga byrå eller inhouse-team. Därför blir ett cross-agency-team ett slags bäst-i-klassen-team, där projektledare, kreatörer och teknikexperter jobbar tajt tillsammans, med ett gemensamt kundfokus.

Snabbare, bättre, billigare

Resultatet blir ett team som jobbar snabbare tack vare kortare beslutsvägar och ett agilt arbetssätt.

DET HÄR ÄR ETT CROSS-AGENCY-TEAM

SÅ BYGGER DU ETT CROSS-AGENCY-TEAM

SÅ HITTAR DU DIN NYA MARKNADS-SPECIALIST

TÄNK STORT, BÖRJA SMÅTT – VI HJÄLPER DIG

En enstaka expert, ett mindre team – eller större?
Vi har tillgång till tusentals specialister – från kreatörer till utvecklare – och kan därmed hjälpa dig med allt från smått till stort.
Vet du inte i vilken ände du ska börja?
Vi hjälper dig med det också!
Kontakta oss så hjälper vi dig bygga det bästa teamet!
chrillekajsa
Christer och Kajsa, Customersonly