REKRYTERING & KONSULTFÖRMEDLING INOM MARKNADSFÖRING & MARTECH

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

SNART ÖPPNAR DEN Största jobbportalen & BÄSTA REKRYTERINGSTJÄNSTEN inom marknadsföring, martech, media, reklam

Välkommen, till Customersonly Sveriges största jobbportal för marknadsföring och MarTech. Här kan du rekrytera personal eller lösa dina konsultbehov inom marknadsföring och Martech på ett nytt och smartare sätt som ger er talanger som utvecklar er marknadsföring. 

Just nu är efterfrågan på personal rekordstor, Nu ger vi nya kunder 20% rabatt på sin första rekrytering.

Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig direkt och lyssnar till era behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Erbjudandet är begränsat och gäller tom 220531

TOP FEM ANLEDNINGAR TILL VARFÖR VI ÄR BÄSTA REKRYTERINGSTJÄNSTEN

Sju av tio företag upplever svårigheter att rekrytera. Moderna rekryteringsföretag behöver utveckla nya arbetssätt att nå även passiva kandidater. Därför har vi  utvecklat vår tjänst tillsammans med ledande marknadschefer och bygger vårt bolag helt efter kundbehov och med hjälp av ny avancerad teknik. 

#1 STÖRSTA URVALET AV TALANGER

Vi har skapat den största jobbportalen med flest jobb i Sverige inom Marknadsföring och Martech vilket skapar många jobbsökare. Dessutom har vi idag +500 konsulter i vårt talangnätverk. .

#2 SPECIALISTER INOM MARKNADSFÖRING & MARTECH

Alla våra rekryterare har erfarenhet som marknadschef, byråchef eller Martech specialist. Vi har utvecklat globala varumärken, data driven marknadsföring, vunnit priser, utvecklat stora martechprojekt, appar, webbar och skapat tillväxt. Vårt fokus är att skapa värde att hjälpa er att utveckla ett starkare marknadsteam.

#3 UTBILDNINGSPORTAL FÖR KOMPETENSÖKNING

För att följa med i den tekniska utvecklingen krävs att marknadsteamet ständigt utvecklas. Därför lanserar vi en utbildningsportal där marknadsförare hittar on-line utbildningar från världens ledande universitet och teknikutbildningar.

#4 SPECIAL TEAMS LÖSER UTMANINGAR

Vi erbjuder er "specials teams" med topptalanger för att lösa ett problem under en avgränsad tidsperiod. Inte sällan finns behov av att snabbt öka kreativiteten, stärka varumärket, öka kundnöjdheten eller ro ett martechprojekt i hamn.

#5 ENKEL OCH TRANSPARENT PRISSÄTTNING

Det ska vara enkelt att köpa. Vi använder fastpris och en en rekrytering hos oss kostar 80 tkr uppdelat i tre betalningar.

- 20% för att starta analysen, (
non refundable)

- 20% vid leverans av 3 kandidater (non refundable)

- 60% vid anställningsavtal.

Vid konsultförmedling tar vi ut en likvärdigt 5% av den löpande faktureringen från konsulten och uppdragsgivaren.

Vi älskar Martech

Martech förändrar marknadsföringen i grunden – men är också extremt påfrestande… Varje medarbetare arbetar i genomsnitt med 10 olika tekniktjänster. Rekryteringen inom Martech är därför avgörande då det ofta finns det ett stort gap mellan den teknik som implementeras och den kompetens som finns i organisationen. Det är svårt att dra den fulla nyttan av tekniken.  Vi har mycket stor erfarenhet från MarTech och våra rekryterare har själva drivit stora CRM-, Marketing Automation-, Webb/App, Analys- och Adtechprojekt. Vi förstår skillnaderna inom teknisk kompetens och kan optimera dina behov av personal  eller konsulter. är 

REKRYTERING - SÅ FUNKAR DET.

KRAVPROFIL

Som kund får du en erfaren senior advisor. Vi startar arbetet, sätter oss in i dina behov, definierar kravprofil och rekryteringsstrategi.

REKRYTERING

Vi ser ju på marknadsföring som ett hantverk och använder kompetensbaserad marknadsföring. AI baserad scanning, annonsering, screening, intervjuer.

3 TALANGER

Vi presenterar tre kandidater som har den bästa kompetensen för ert jobb eller största potentialen att skapa affärsresultat.

AVTAL

Vi deltar vid intervjuer om ni önskar och samverkar med med kunden för rätt val av person eller konsult. Vi erbjuder ytterligare kognitiva tester vid behov.

Talangnätverk - skapar marknadsteam i superklass.

Vårt talangnätverk växer växer snabbt och vi har redan +500 medlemmar som vill ha jobb eller konsultuppdrag.

YES!, I'M IN
Ansök som medlem i vårt talangnätverk

Om du är jobbsökande eller konsult kan du ansöka om att vara med i vårt talangnätverk. Som medlem får du tillgång nätverk av ledande varumärken samt vår utbildningsportal. Det ger dig unika karriär- och utvecklingsmöjligheter som hjälper dig att nå din fulla potential. För att kvalificera som medlem vill vi ta del av din CV på LinkedIn.

Customersonly AB 2022. All rights reserved
Kontakt: support@customersonly.com