Nu ÖPPNAR DEN BÄSTA REKRYTERINGSTJÄNSTEN inom marknadsföring, martech, media, reklam

Välkommen, till Customersonly Sveriges största jobbportal för marknadsföring och MarTech. Här kan du rekrytera personal eller lösa dina konsultbehov inom marknadsföring och Martech på ett nytt och smartare sätt som ger er talanger som utvecklar er marknadsföring. 

Just nu är efterfrågan på personal rekordstor, Nu ger vi nya kunder 20% rabatt på sin första rekrytering.

Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig direkt och lyssnar till era behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Vi har en transparent och enkel prissättning. 

TOP 7 REASONS - BÄSTA REKRYTERINGSTJÄNST FÖR MARKNADSCHEFER

Sju av tio företag upplever svårigheter att rekrytera. Moderna rekryteringsföretag behöver utveckla nya arbetssätt att nå även passiva kandidater. Vi har utvecklat vår tjänst tillsammans med ledande marknadschefer och bygger vårt bolag helt efter kundbehov och med hjälp av ny avancerad teknik. 

#1 STÖRSTA URVALET AV TALANGER

Vi har skapat den största jobbportalen för att attrahera jobbsökande och har idag +1000 konsulter i vårt talangnätverk.

#2 SPJUTSPETSKOMPETENS INOM marknadsföring

Alla våra rekryterare har erfarenhet som marknadschef, byråchef eller Martech specialist. Vi har utvecklat globala varumärken, data driven marknadsföring, vunnit priser, utvecklat stora martechprojekt, appar, webbar och skapat tillväxt. Vårt fokus är att skapa värde att hjälpa er att utveckla ett starkare marknadsteam.

#3 UTBILDNINGSPORTAL FÖR KOMPETENSÖKNING

För att följa med i den tekniska utvecklingen krävs att marknadsteamet ständigt utvecklas. Därför lanserar vi en utbildningsportal där alla som arbetar hittar olika on-line utbildningar från världens ledande universitet och teknikutbildningar.

#4 PRICKSÄKER PATENTERAD MATCHNINGSMOTOR

Vi har under två år utvecklat ett antal patent basera på nya teknologier som resulterar i att vi kan matcha jobb med jobbsökande mycket mer pricksäkert. Under 2022 kommer vi att implementera ett flertal nya högteknologiska funktioner.

#5 Psykometriska test - arbetsprestation

Vi ser på marknadsföring som ett hantverk där den bästa bedömningen av framtida arbetsprestation är dina arbetsresultat. Men vi genomför också psykometriska tester för att förutse framtida arbetsprestation och det är särskilt viktigt då vi fokuserar väldigt mycket på att rekrytera människor med stor potential att dra nytta av den snabba utvecklingen inom marknadsföring.

#6 SPECIAL TEAMS FÖR ATT LÖSA UTMANINGAR

Vi erbjuder vi specialsteams med topptalanger för att lösa ett problem under en avgränsad tidsperiod. Inte sällan finns behov av att öka kreativiteten, stärka varumärket, öka kundnöjdheten eller ro ett martechprojekt i hamn.

#7 ENKEL OCH TRANSPARANT PRISSÄTTNING

En rekrytering hos oss kostar 80 tkr uppdelat i tre betalningar.
- 20% för att starta analysen,
(ej återbetalningsbar)

- 20% vid leverans av 3 kandidater (ej återbetalningsbar)

60% vid anställningsavtal.

Vid konsultförmedling tar vi ut en likvärdigt 5% av den löpande faktureringen från konsulten och uppdragsgivaren.

Vi älskar MARKNADSFÖRING OCH Martech

Martech förändrar marknadsföringen i grunden – men också extremt påfrestande… Varje medarbetare arbetar i genomsnitt med 10 olika tekniktjänster. Rekryteringen inom Martech är därför avgörande då det ofta  finns det ett stort gap mellan den teknik som implementeras och den kompetens som finns i organisationen för att dra den fulla nyttan av tekniken.  Vi har mycket stor erfarenhet från MarTech och våra rekryterare har själva drivit stora CRM-, Marketing Automation-, Webb/App, Analys- och Adtechprojekt. Vi förstår skillnaderna inom teknisk kompetens och kan optimera dina behov av personal  eller konsulter. 

REKRYTERING - SÅ FUNKAR DET.

KRAVPROFIL

Som kund får du en erfaren kundansvarig. Vi startar arbetet, sätter oss in i dina behov, definierar kravprofil och rekryteringsstrategii och plan.

Vi fakturerar 20% av vårt fastpris (non-refundable)

KOMPETENS

AI baserad scanning, annonsering, Screening, sourcing, CV-selektering, telefonintervjuer, fysiska intervjuer.

3 TALANGER

Vi presentation tre kandidater för dig som kund). Om du vill genomföra tester

Vi fakturerar 20% av vårt fastpris (non-refundable)

AVTAL

Vi deltar vid intervjuer om ni önskar och diskuterar med kunden rätt val av person eller konsult.

Vid anställningsavtal fakturerar vi resterande 60%