Fyra SJÄLVKLARA ANLEDNINGAR TILL ATT GÅ MED I VÅRT TALANGNÄTVERK

#1 FÖRST I KÖN

När våra kunder söker personal eller konsulter är du som medlem i vårt talangnätverk den första grupp vi söker från. Det innebär att chanserna ökar markant att bli erbjuden jobb eller uppdrag även om du självklart måste ha rätt kvalifikationer. Självklart skickar vi inga uppgifter vidare till kund utan ditt medgivande. 

#2 Helt AnonyM

Som del av vårt talangnätverk skyddar vi din identitet. Lägg upp din anonyma profil utan att äventyra din nuvarande anställning. Innan vi presenterar kandidater till ett företag kontaktar vi dig för ditt godkännande. På så sätt har du full kontroll över dina ansökningsprocesser.

 

#3 UTBILDNINGSPORTAL

Du får tillgång till vår utbildningsportal där vi har avtal med många av världens ledande utbildningsorganisationer inom marknadsföring. Priset på kurserna sätts av utbildningsföretaget det finns också en mängd kostnadsfria kurser. Vi kurerar kurser som utvecklar varje roll inom marknadsföring. Vår utbildningsportal öppnar snart.

#4 MEDLEMSKAPET ÄR KOSTNADSFRITT

Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Vi eventuella köp av kostnadsbelagda kurser betalas detta direkt till utbildningsföretaget. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANMÄL dig till vårt Talangnätverk

– Fyll i namn och epost
– Fyll i din URL till din LinkedInprofil så vi kan bedöma din kompetens och erfarenhet.
– Kryssa för de jobbkategorier du söker jobb/uppdrag inom
– Kryssa för om du söker jobb eller konsultuppdrag

Vi använder de personuppgifter som vi samlar in för att utvärdera din ansökan och för att kunna tipsa dig om framtida lediga jobb som matchar din profil.
Mer information om hur Customersonly hanterar dina personuppgifter.