fbpx

Marknadsplatsen för marknadsförare

Nu kan alla småföretagare få en professionell marknadsförare

Du kanske redan jobbar med marknadsförare som du är nöjd med? Fortsätt då med det. Men om du behöver komplettera med en specialist (eller flera) – hos oss får du enkelt tillgång till enskilda konsulter som hjälper dig ta nästa steg. Vi kan till exempel hjälpa dig att hitta en sociala medier-stjärna som älskar facebook-annonsering, en content manager som styr upp innehållet på din hemsida, en vass projektledare för både små och stora uppdrag, eller en teknikexpert med stenkoll på sökord och algoritmer. Fyll i formuläret längst ner på sidan så hjälper vi dig att komma igång!

DET ÄR INTE TEKNIKEN SOM ÄR DET SVÅRA – DET ÄR ATT HITTA RÄTT MÄNNISKOR

Det är svårt att ha koll på allt inom ramen för företagets marknadsföring. Samtidigt är det viktigt att inte glömma bort de delar som krävs för att hantera den nya tekniken – rätt människor till exempel. I vår brief beskriver vi mer om hur du kan tänka när det gäller företagets viktigaste tillgång.

Hos oss hittar du din nästa marknadskonsult

Med oss får du tillgång till de allra bästa inom marknadsföring. Kommunikatör, utvecklare eller analytiker – hos oss finns alla.
Vi hjälper dig längs vägen – från den första kontakten och genom hela processen. Så att du kan vara säker på att få den resurs just du behöver.
Vårt löfte: att du som är kund hos oss på Customersonly alltid ska få de konsulter som är allra bäst – för just dig och din verksamhet.

Därför ska du välja Customersonly

Inget företag kan ha alla de specialister som krävs för marknadsföringen. En bra start är att fylla luckorna i din organisation. Vår marknadsplats har ett gäng fördelar: Det är kostnadsfritt för dig, vi har tusentals kvalificerade marknadskonsulter, och vi använder avancerade verktyg för att hitta bästa konsulten. Rätt marknadskompetenser är ett företags viktigaste investering – samtidigt kan det vara svårt att veta var man ska hitta rätt resurser. Tillsammans ser vi till att ni kommer igång.
kvinna

Din Client Manager

Vi hjälper dig under hela processen – från att identifiera dina behov till att hitta rätt specialister. Genom oss kan du också få guidning och stöd av en erfaren person när det kommer till att genomföra förändringsprocesser. Vi erbjuder även specialutbildade Agency Managers som kan ta ledarskap över ert marknadsteam.