fbpx

Marknadsplatsen för
marknadsspecialister

Framtidens marknadsföring är digital
– hur bra är ditt marknadsteam?

Som marknadschef jobbar du sannolikt redan med en byrå eller flera som du är nöjd och trivs med. Fortsätt med det. Men kanske behöver du komplettera med en specialist? Hos oss finns alla. Här kan du hitta en sociala medier-stjärna som älskar facebook-annonsering, en content manager som styr upp innehållet på din hemsida, en vass projektledare för både små och stora uppdrag, en teknikexpert med stenkoll på sökord och algoritmer – och mycket, mycket mer.

DET ÄR INTE TEKNIKEN SOM ÄR DET SVÅRA – DET ÄR ATT HITTA RÄTT MÄNNISKOR

Det är svårt att ha koll på allt inom ramen för företagets digitala transformation. Samtidigt är det viktigt att inte glömma bort de delar som krävs för att hantera den nya tekniken – rätt människor till exempel. Ladda ner vår matiga brief om hur du ska tänka.

Hos oss hittar du din nästa marknadsspecialist

Med oss får du tillgång till de allra bästa inom marknadsföring. Kommunikatör, utvecklare eller analytiker – hos oss finns alla.
Vi hjälper dig längs vägen – från den första kontakten och genom hela processen. Så att du kan vara säker på att få den resurs just du behöver.
Vårt löfte: att du som är kund hos oss på Customersonly alltid ska få tillgång till de konsulter som är allra bäst – för just dig och din verksamhet.

Därför ska du välja Customersonly

Här på Customersonly skapar vi tillgång begåvade marknadsförare. Vi gör det enkelt för duktiga konsulter att tillsammans med byråer och inhouse-resurser realisera den nya marknadsföringen – att med hjälp av data ge kunden rätt information vid rätt tillfälle i rätt kanal. Rätt marknadskompetenser är ett företags viktigaste investering – samtidigt kan det vara svårt att veta var man ska hitta rätt resurser. Tillsammans ser vi till att ni kommer igång.

Start small

Ingen reklam- eller inhousebyrå kan ha alla de specialister som krävs för den nya marknadsföringen. En bra start är att fylla luckorna i din organisation. Här på customersonly.com kan du enkelt hitta specialister och komplettera ditt marknadsteam. Vår marknadsplats har ett gäng fördelar: Det är kostnadsfritt för dig, vi har tusentals kvalificerade marknadskonsulter, och vi använder avancerade verktyg för att hitta bästa konsulten.

Go big

Vill du ta ett större grepp på din marknadsorganisation? På Customersonly tror vi att framtidens marknadsföring görs bäst med ett cross-agency-team – ett sammansatt bäst-i-klassen-team bestående av byråer, inhouse-resurser och enstaka specialister.

Ladda ner vår informativa brief som steg för steg beskriver hur du ska gå tillväga om du vill gå mot ett cross-agency-team.

kvinna

Din Client Manager

Vi hjälper dig under hela processen – från att identifiera dina behov till att hitta rätt specialister. Genom oss kan du också få guidning och stöd av en erfaren person när det kommer till att genomföra förändringsprocesser. Vi erbjuder även specialutbildade Agency Managers som kan ta ledarskap över ert marknadsteam.