Snart öppnar EN EXKLUSIV UTBILDNINGSPORTAL, ENDAST FÖR MEDLEMMAR

Kostnadsfria och köpvärda kurser

Vi presenterar endast kurser med höga betyg och omdömen. Många kostnadsfria och köpvärda kurser:

världsledande skolor och experter

När du väljer en kurs är det genom samarbeten med de bästa skolorna och experterna.

utbildning där och när det passar dig

Våra kurser är online och möjliga att genomföra på distans

UTVALDA KURSER TILL ÖVER 200 YRKESROLLER INOM MARKNADSFÖRING OCH MARTECH

Kategorier

MARKETING LEADERSHIP

MARKETING MANAGEMENT

Lär dig att utveckla en marknadsorganisation framåt med hjälp av de senaste metoderna för strategisk marknadsföring, digitalisering och inte minst dra den fulla nyttan av ny teknik. Nu mer än någonsin finns det ett behov för alla chefer att fokusera på att skapa verkligt affärsvärde. Vi erbjuder kurser som hjälper dig effektivisera värdeskapandet.

Marketing Management

12 kurser
Coming Soon

MARTECH

MARTECH

Det digitala marknadsföringslandskapet utvecklas i otroligt snabb takt, och det kan vara utmanande för marknadsförare att hänga med. Lyckligtvis finns det många välrenommerade företag som erbjuder onlinekurser inom martech. Det gäller att utveckla sin kompetens och undvika att hamna på efterkälken eftersom digital marknadsföring blir mer teknologisk och datadriven än någonsin tidigare. "

MARTECH

144 kurser
Coming Soon

CREATIVE SERVICES

CREATIVE COURSES

Det finns bokstavligen tusentals kurser för att utveckla allt från hantverket och tekniska färdigheter till nya sätt att tänka. Genom att förstå hur du kombinerar kreativitet med dagens datadrivna kunskap kan du utveckla din förmåga att förändrar människors beteenden och värderingar genom kommunikation som engagerar.

CREATIVE COURSES

225 kurser
Coming Soon

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Oavsett om du är ett proffs på sociala medier eller nybörjare krävs en ständig kompetensutveckling . Lär dig de viktigaste nyheterna inom sociala medier, inklusive hantering av sociala kampanjer, innehållsmarknadsföring. Förstå utveckling av nya kanaler som TikTok och ny teknik som NFTs och Metaverse.

Social media Management

112 kurser
Coming Soon

ANALYTICS /DATA SCIENCE

ANALYTICS / DATA SCIENCE

I det här programmet finns kurser för att utveckla grundläggande datafärdigheter, få en djupgående förståelse för Google Analytics och marknadsföringsanalys. Utveckla din förmåga att analysera data och bygga modeller och skapa informativa datavisualiseringar med verkty som exempelvis Tableau.

MARKETING ANALYTICS

45 kurser
Coming Soon

WEBB/ECOMMERCE

MARKETING MANAGEMENT

Utveckla dina kunskaper och färdigheter inom modern webbutveckling och ehandel. Hundratals utvalda kurser för att utveckla allt från din affärsutveckling där digital transformation och innovation är självklara delar till utbildningar inom våra vanligaste CMS.

WEB /ECOMMERCES COUSERS

275 kurser
Coming Soon