• Välkommen till Customersonly

    Konsult- & teknikmäklare till marknadsavdelningar i världsklass.

Vi bygger framtidens marknadsavdelningar

Vår innovativa affärsmodell bygger på noll egna anställda konsulter, samt högteknologiska verktyg för marketing operations. Detta skapar skalbarhet, en slimmad organisation samt en internationellt förberedd plattform. 

2007 startade vi Customersonly, Sveriges första kundbyrå med ambitionen att skapa ett litet specialistföretag för driva på utvecklingen av en kund- och datadriven kommunikation. Även om vi blev Gasellföretag hade vi inte ambitionen att växa.
Men efter 10 års arbete i teknikens framkant och med världsledande varumärken, har vi nu en unik affärsmodell med vilken vi kan realisera en aggressiv tillväxtstrategi.  Det är i mångt och mycket ett nytt bolag, men vi har behållit företagsnamnet.

Välkommen och kom in och ta en fika.
Christer Soelberg, VD och grundare av Customersonly

Röster om Customersonly

”Missa inte tillfället Sverige, att jobba med en av de absolut främsta inom digitalt förändringsarbete: Christer Soelberg.”

Tony Markovski
Head of Mobile, Adobe EMEA

”Få personer jag lärt känna har en sån strategisk förmåga. Han ligger i marknadsföringens absoluta framkant hela tiden. Samtidigt har Christer också en mycket pragmatisk sida som innebär att han försöker lösa vardagliga operationella problem och tar ett steg i taget. Christer låg bakom utvecklingen av vår kunddialog som under hand utvecklades till att bli den ledande digitala kundplattformen i branschen.” 

Thomas von Hedenberg
fd Marknadschef Toyota

”Att Christer  åter igen ligger i framkant avseende att koppla ihop kompetens inom digitala möjligheter med marknadsföring förvånar mig inte alls. Det är precis på samma sätt Christer tidigare har bidragit till Lexus Sveriges verksamhet.”

Anders Drakenberg
Marknadschef Lexus

Nu söker vi flera nyckelmedarbetare

CCO - Chief Commercial Officer

Vi skapar något unikt i den nordiska reklambranchen. Vi är en byrå helt utan egna konsulter. Istället agerar vi mellanhand mellan företag som behöver kommunikationstjänster och konsultföretagen som erbjuder dem.

Vi är avtalspart till båda och sköter all administration kring uppdraget mot en avgift som är transparent.

Chief Commercial Officer (CCO) är en nyinrättad roll och kanske företagets viktigaste befattning. Du ansvarar för bolagets tillväxt samt att utveckla kundupplevelsen. Du är en nyckelspelare för företagets fortsatta resa mot visionen att bli Nordens största byrå utan egna anställda konsulter.

Vi erbjuder:

Detta är en unik möjlighet att vara med att bygga en marknadsledare. Vår målsättning är att försöka nå 1 miljard i omsättning inom 5 år. Du driver den viktiga utvecklingen av bolagets försäljningsverksamhet baserat på kundbehov, vision och försäljningsmål. I din roll som CCO leder och fördelar du ansvar för att utveckla försäljningen.

CCO rapporterar till CEO och är medlem i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har:

  • Minst eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknad
  • Minst 10 års erfarenhet av arbete inom försäljningsintensiv organisation inom B2C och djup förståelse för modern marknadsföring.
  • Minst 5 års erfarenhet av chefsposition med resultat- och personalansvar, samt erfarenhet av att leda andra chefer
  • Erfarenhet av ett lyckat kunddrivet förändringsarbete
  • Mycket goda kunskaper i företagsekonomi, budgetarbete, resultatanalys etc.
  • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete på högre nivå är meriterande.

Ansökan: 15 juni

För ytterligare information: Kontakta Christer Soelberg, +0708-657657
Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev och CV till jobb(@)customersonly.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Account Manager

Vi söker en strategisk B2B-säljare. Vi är en byrå helt utan egna konsulter. Istället agerar vi mellanhand mellan företag som behöver kommunikationstjänster och konsultföretagen som erbjuder dem. Vi är avtalspart till båda och sköter all administration kring uppdraget mot en avgift som är transparent. Med ett driv och en strukturerad affärsutveckling kan du ta företaget vidare och hitta nya kunder.

I denna säljroll är utgångspunkten att vara ute på fältet och träffa marknadschefer på stora varumärken. Du blir vår spjutspets som får oss att hitta till nya kunder samt vårda dina befintliga kunder. Vi söker primärt någon i Stockholmsområdet / Mälardalen, men kommer att söka fler regioner.

Vi erbjuder:

Hos oss har alla möjlighet att växa och vi vill därför att du är med oss på lång sikt. Vi har en väldigt spännande tillväxtresa framför oss. Du kommer in precis nu när vi går in i en ny fas och växlar upp.

Vi söker dig som har:

  • Dokumenterad erfarenhet av att sälja till marknadsavdelningar. Du arbetar troligtvis som säljare idag, eller har tidigare verkat som säljande projekledare på reklambyrå.
  • Personliga egenskaper som öppen, självgående, ansvarstagande, lyhörd,kunna resa mycket i arbetet och ha viljan att träffa nya företag.

Om tjänsten:

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Fast lön + provision. Placering i Stockholm

Ansökan: 15 juni

Om du tycker att tjänsten låter spännande så ser vi fram emot att träffa dig. Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev och CV till jobb(@)customersonly.com. Vi tar löpande kontakt med personer som verkar passa i rollen. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Christer Soelberg

Arbetande styrelseordförande och grundare av Customersonly AB. Entreprenör och intraprenör. Utvecklat flertal innovativa projekt och bolag – bla CRM-företaget Oculos som såldes till Investor Growth Capital. Customersonly blev Gasellföretag 2011. Tidigare COO på Burson-Marsteller. Startade även upp SAS Eurolink. Erfarenhet med att arbeta med ledande internationella varumärken som BMW, PwC, Toyota, Lexus, HP, Oracle/Sun Microsystems , SAS och McDonalds.

Här är vi: Västra Järnvägsgatan 3

Intresserad?

Du kan maila oss på info@customersonly.se eller använda formuläret.