Om oss

Customersonly erbjuder ett helt ny affärsmodell för att bygga marknadsteam i toppklass. Med en Senior Advisor från oss får du en extremt erfaren person där alla har erfarenhet från att jobba som marknadschef eller byråchef. Vi har erfarenhet från ledande globala varumärken som Toyota, Lexus, PwC, Cognizant, BMW, Barncancerfonden, Fortum, Ellevio för att nämna några. Men vi har också sedan 15 år stått på barrikaderna för Martech vilket ger oss en unik spets som rekryterare och konsultförmedlare.   Martech förändrar marknadsföringen i grunden – men är också extremt påfrestande…Varje medarbetare arbetar i genomsnitt med 10 olika tekniktjänster men det finns ett stort gap mellan den teknik som implementeras och den kompetens som finns. Rekryteringen inom Martech är därför avgörande. Flera av våra rekryterare har själva drivit stora CRM-, Marketing Automation-, Webb/App, Analys- och Adtechprojekt. Vi förstår skillnaderna inom teknisk kompetens och kan optimera dina behov av personal  eller konsult

Mission & Vision

Vi förenklar vi det komplicerade inom marknadsföring och martech genom att hitta rätt talanger. I dagens komplexa marknadsföringsmiljö hjälper vi ledande företag att rekrytera marknadsteam i världsklass. Vår vision är att driva utvecklingen av svensk marknadsföring genom att rekrytera rätt talanger till varje marknadsteam. Vi tror på en marknadsföring som gör människors liv enklare är icke-påträngande, informativt och skapar värde för både köpare och säljare.

6 anledningar att jobba med oss

Sju av tio företag upplever svårigheter att rekrytera. Moderna rekryteringsföretag behöver utveckla nya arbetssätt att nå även passiva kandidater. Vi har utvecklat vår tjänst tillsammans med ledande marknadschefer och bygger vårt bolag helt efter kundbehov och med hjälp av ny avancerad teknik. 

spiderweb_marketteam_evaluation

allways@customersonly

Som namnet Customersonly antyder får du alltid ett 100% kundfokus. Vi är ingen passiv rekryterare, vi löser problem; Tack vare att vi är den största jobbportalen ökar chansen betydligt att du hittar rätt talang; Vi har fasta och låga priser för rekrytering då vi har smarta system och snabba processer; Vi kan hantverket, vi har skapat dramatiska affärsresultat hos stora varumärken; vi har vunnit priser; vi utvecklar patent och högteknologiska lösningar; vi har drivit på utvecklingen inom martech. Men när saken sätts på sin spets handlar marknadsföring om att omge sig med rätt människor. Därför finns Customersonly!