fbpx

Marknadsplatsen för marknadschefer

DET ÄR SKÖNT ATT HA DET BÄSTA TEAMET

Den extremt snabba teknikutvecklingen gör att marknadschefer ständigt behöver specialister – över alla discipliner och byrågränser.
Du har säkert redan ett inhouseteam och en byrå du är nöjd med? Fortsätt med det. Men när du behöver nya marknadsföringskonsulter – specialister eller byråer – då ska du ta hjälp av oss.

Det här låter ju superspännande – jag vill veta mer!

HOS OSS NÅR DU ALLA – VIA EN ENDA KONTAKT

Hitta de främsta talangerna

Vi matchar köpare och säljare av kommunikation och marknadsföring. När du registrerar dig hos oss får du din egen client manager som hjälper dig hitta rätt resurser. Dessutom är det gratis för marknadschefen att publicera uppdrag.

En för alla – alla för en

Byråns centrerade affärsmodell begränsar dess möjlighet att ta itu med just dina utmaningar. Dessutom är det svårt att hitta de enskilda essen. Vårt cross-agency team jobbar utifrån dina idéer och behov – inte i separata silos.

Jobba smartare

Vår plattform The Only Way™ förändrar hur marknadsföraren jobbar. Med smarta verktyg och gemensamma dashboards kan du hela tiden följa resultatet. Och ditt team kan bättre fokusera på att göra ett riktigt bra resultat.

STEG FÖR STEG – SÅ FUNKAR DET

DU SÖKER SPECIALISTER OCH KONTAKTAR CUSTOMERSONLY

Du behöver hjälp. Att hitta en ny byrå, en specialist – eller kanske ny teknik? Antingen registrerar du dig här eller så hör du av dig till oss och vi hjälper dig med allt.

VI MATCHAR DITT BEHOV MED VÅRA KONSULTER

Utifrån dina önskemål sållar vi med vårt AI-stöd fram tre förslag som du får titta vidare på. När du har bestämt dig hörs vi igen.

AVTAL SKRIVS OCH NI BÖRJAR JOBBA TILLSAMMANS

Nu skriver vi ett avtal med dig och ett med konsulten. All administration går via oss och för det tar vi en helt transparent avgift.

BÄSTA TEAMET GER OCKSÅ BÄST RESULTAT

Det är svårt att hålla koll på alla delar i företagets digitala resa. Många prioriterar förstås anpassningen mellan teknik och affärsmål. Men det gäller att inte glömma bort det som krävs för att låsa upp värdet av vald teknik – det vill säga rätt talanger. Det här visar undersökningar från både Accenture och Adobe.

Vi gör det komplicerade enkelt

Låter det intressant? Vill du veta mer och få hjälp att hitta rätt team och resurser? Kontakta oss via formuläret eller chatta direkt här intill med vår client manager Jörgen.

Jag vill bli kontaktad!