REKRYTERING & KONSULTFÖRMEDLING INOM MARKNADSFÖRING & MARTECH

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

SNART ÖPPNAR DEN Största jobbportalen, BÄSTA REKRYTERINGEN inom marknadsföring & martech

Välkommen, till Customersonly Sveriges största jobbportal för marknadsföring och martech. Här kan du rekrytera personal eller lösa dina konsultbehov inom marknadsföring och martech på ett nytt och smartare sätt.  

Just nu är efterfrågan på personal rekordstor, Nu ger vi nya kunder 20% rabatt på sin första rekrytering.

Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig direkt. Erbjudandet är begränsat och gäller tom 220531

TOP FEM ANLEDNINGAR TILL VARFÖR VI ÄR BÄSTA REKRYTERINGSTJÄNSTEN

Sju av tio företag upplever svårigheter att rekrytera. Moderna rekryteringsföretag behöver utveckla nya arbetssätt att nå även passiva kandidater. Därför har vi  utvecklat vår tjänst tillsammans med ledande marknadschefer och bygger vårt bolag helt efter kundbehov och med hjälp av ny avancerad teknik. 

#1 STÖRSTA URVALET AV TALANGER

Vi har skapat den största jobbportalen med flest jobb i Sverige inom Marknadsföring och Martech vilket skapar många jobbsökare. Dessutom har vi idag +500 konsulter i vårt talangnätverk. Vår kompetensbaserade rekryteringsprocess ger dig den bästa möjliga förslag av talanger.

#2 SPECIALISTER INOM MARKNADSFÖRING & MARTECH

Alla våra rekryterare har erfarenhet som marknadschef, byråchef eller Martech specialist. Vi har utvecklat globala varumärken, data driven marknadsföring, vunnit priser, utvecklat stora martechprojekt, appar, webbar och skapat tillväxt. Vårt fokus är att skapa värde att hjälpa er att utveckla ett starkare marknadsteam.

#3 UTBILDNINGSPORTAL FÖR KOMPETENSUTVECKLING

Enligt stora undersökningar är kompetensutveckling den övergripande utmaningen som marknadsavdelningarna har. För att följa med i den tekniska utvecklingen krävs att marknadsteamet ständigt utvecklas. Därför lanserar vi en utbildningsportal där marknadsförare hittar on-line utbildningar från världens ledande universitet och teknikutbildningar.

#4 SPECIAL TEAMS LÖSER UTMANINGAR

Vi erbjuder er "specials teams" med topptalanger för att lösa ett problem under en avgränsad tidsperiod. Inte sällan finns behov av att snabbt öka kreativiteten, stärka varumärket, öka kundnöjdheten eller ro ett martechprojekt i hamn.

#5 ENKEL OCH TRANSPARENT PRISSÄTTNING

Det ska vara enkelt att köpa. Vi använder fastpris och en rekrytering kostar 80 tkr uppdelat i tre betalningar.

- 20% för att starta analysen, (
non refundable)

- 20% vid leverans av 3 kandidater (non refundable)

- 60% vid anställningsavtal.

Vid konsultförmedling tar vi ut en likvärdigt 5% av den löpande faktureringen från konsulten och uppdragsgivaren.

Vi älskar MARKNADSFÖRING OCH Martech

Customersonly erbjuder ett helt ny affärsmodell för att bygga marknadsteam i toppklass. Med en Senior Advisor från oss får du en extremt erfaren person där alla har erfarenhet från att jobba som marknadschef eller byråchef. Vi har erfarenhet från ledande globala varumärken som Toyota, Lexus, PwC, Cognizant, BMW, Barncancerfonden, Fortum, Ellevio för att nämna några. Men vi har också sedan 15 år stått på barrikaderna för Martech vilket ger oss en unik spets som rekryterare och konsultförmedlare.   Martech förändrar marknadsföringen i grunden – men är också extremt påfrestande…Varje medarbetare arbetar i genomsnitt med 10 olika tekniktjänster men det finns ett stort gap mellan den teknik som implementeras och den kompetens som finns. Rekryteringen inom Martech är därför avgörande. Flera av våra rekryterare har själva drivit stora CRM-, Marketing Automation-, Webb/App, Analys- och Adtechprojekt. Vi förstår skillnaderna inom teknisk kompetens och kan optimera dina behov av personal  eller konsult

REKRYTERING - SÅ FUNKAR DET.

KRAVPROFIL

Som kund får du en erfaren senior advisor. Vi startar arbetet, sätter oss in i dina behov, definierar kravprofil och rekryteringsstrategi.

REKRYTERING

Vi ser ju på marknadsföring som ett hantverk och använder kompetensbaserad rekrytering där vi matchar befintliga kompetenser, kunskaper och färdigheter, med en tydligt definierad krasvlista.

3 TALANGER

AI baserad scanning, annonsering, screening, intervjuer ger oss underlag för att presenterar tre kandidater som bäst kraven alternativt har den största potentialen att realisera affärsresultat.

AVTAL

Vi deltar vid intervjuer om ni önskar och samverkar med med kunden för rätt val av person eller konsult. Vi erbjuder ytterligare kognitiva tester vid behov.

Talangnätverk - skapar marknadsteam i superklass.
Vårt talangnätverk växer växer snabbt och vi har redan +500 medlemmar som vill ha jobb eller konsultuppdrag.

Om du är jobbsökande eller konsult kan du ansöka om att vara med i vårt talangnätverk. Som medlem får du tillgång nätverk av ledande varumärken samt vår utbildningsportal. Det ger dig unika karriär- och utvecklingsmöjligheter som hjälper dig att nå din fulla potential. För att kvalificera som medlem vill vi ta del av din CV på LinkedIn.

YES!, I'M IN
Ansök som medlem i vårt talangnätverk.

Customersonly AB, Orgnr: 556706-5981, Epost: support@customersonly.com , Postadress: Box 2001 131 02, Nacka , Tel: 08-4630300

© Copyright Customersonly AB 2022. All rights reserved